3 kreative idéer til brug af container

En container behøver ikke kun være brugt som dem, du ser læsset på store fragtskibe. Måske du har opdaget, at de begynder at dukke op til beboelse og i brug på byggepladser til mødelokaler eller kantiner. Hvis man er kreativ, kan containere bruges til meget mere – læs tre gode idéer her!

Arbejdsstation i haven

Har du tit gået og tænkt, at haven manglede et godt haveskur med plads til også at kunne arbejde med ting derinde? Måske en værkstedcontainer er den løsning, du står og mangler! En værkstedscontainer kan nemlig bruges til alle former for arbejde og opbevaring. Du kan have dine redskaber derinde og måske et arbejdsbord til at plante ting om. Det kunne også være til at lave sløjdarbejde eller et sted, der også har plads til at male. Mulighederne er mange med en værkstedscontainer, og med DC-Supply kan du skabe netop det værksted, du mangler.

Charmerende container-café

Hvor sjovt kunne det ikke være at sidde inde i en hyggeligt indrettet container og nyde en kop kaffe og måske et stykke lækkert bagværk? En skøn idé til brug af en container kunne faktisk være at bygge den om til en lille café! Man kan finde en køkkencontainer, så man kan lave mad og drikke i caféen. Derudover vil en køkkencontainer være fleksibel at have med at gøre, hvis man skulle have lyst til at rykke lokalisering for caféen fra tid til anden. En skøn idé til dig, der går og gemmer en indre bager eller barista.

Et unikt galleri

Er du kunstner, eller har du en kunstner i familien eller vennekredsen? Så kunne containeren være en fremragende mulighed for at skabe et helt unikt galleri, hvor man kan udstille kunsten og evt. sætte enkelte værker til salg også. Et fleksibelt galleri kan være en fordel for at blive opdaget som kunster.