Hjælp til boligkøb – prisen på boligadvokat

hjælp til boligkøb og pris

Det er rart at have en rådgiver, der har styr på alt det juridiske i en bolighandel, samtidig med du og dine interesser bliver sat højt på prioriteringslisten. Alle de fordele finder du hos en boligadvokat, der vil være med til at give dig ro i maven under din jagt på en ny bolig.

Boligadvokaten gennemlæser kontrakter, tilstandsrapporter og tinglyser skødet, hvis du ønsker det. Det er muligt selv at bestemme, hvor meget boligadvokaten skal involveres, så du også selv kan klare nogle af de formelle ting, hvis det er det, du ønsker.

Læs med her og få et dybere indblik i priserne på at hyre en boligadvokat.

Få forskellige priser alt efter dit behov

Mange bureauer tilbyder pakkeløsninger, hvor du betaler et samlet beløb til gengæld for flere timers advokatbistand. Hvis du derimod ikke ønsker at inddrage boligadvokaten særlig meget i dit boligkøb, kan det være en fordel at indgå en aftale, hvor du i stedet betaler per time.

Hvis du skal købe en bolig, er det en god idé at overveje nogle af de pakkeløsninger, bureauet tilbyder. Ofte vil der være noget, der passer til de forskellige behov, der findes.

Hvor meget koster det at hyre en boligadvokat?

Hvis du vurderer, at pakkeløsningen er det rette valg for dig, skal du regne med priser inden for intervallet 5.000 kr. – 10.000 kr.. De højeste priser er til dig, som ønsker at få en komplet rådgivning fra start til slut. De lave priser er til dig, der ikke har behov for rådgivning hele vejen igennem processen.

Hælder du mere til at betale per time, skal du af med omtrent 1.000 kr. – 2.000 kr. i timen, hvilket naturligvis varierer alt efter, hvilket bureau du ender med at indgå et samarbejde med.

Du kan med fordel tjekke dine muligheder og sammenligne forskellige advokatbureauer i forhold til priser.