Bryllupspynt – den dyre og den billigere model

Når den store dag nærmer sig vil man gerne have at det hele bare spiller og ser perfekt ud. Derfor betyder pynten til borddækning, til der hvor I skal holde festen og receptionen og i kirken selvfølgelig en hel del.

I denne artikel skal vi kigge på hvordan du kan finde fantastisk pynt til din borddækning, på en billig måde og en lidt mere ”pricy” måde.

Det første du skal have fat i for at dække et fantastisk bryllupsbord er en smuk og elegant dug. De fleste bruger hvide duge til et bryllup, men du kan selvfølgelig vælge den farve som du ønsker. For at det skal se så elegant ud som overhovedet muligt anbefaler jeg at du finder en stofdug. Stofduge kan du leje eller købe flere forskellige steder rundt omkring på nettet. Hvis du vil gøre det lidt mere prisvenligt kan du gå ned i forskellige genbrugsbutikker og finde gamle hvide duge, så kan du helt sikkert spare en del.

Når du har fundet en flot dug skal du ud og have fat i blomster som gør bordet smukt at se på. Hvis budgettet ikke er en hindring kan det være en god idé at få en blomsterdekoratør til at lave forskellige buketter som du kan pynte dit bord med. På den måde slipper du for stressen, måske kan du ovenikøbet få hende til at levere blomsterne.

Hvis det skal være lidt mere sparsommeligt kan du et par dage inden den store dag selv gå ud i skoven og plukke nogle af de blomster der vokser vildt, og måske bruge nogle flotte grene og hvad du ellers kan finde i naturen.

Når du har blomsterne på plads skal der servietter til. Du kan vælge at købe gode tykke stofservietter da det giver et mere eksklusivt look, end hvis det var tynde papirservietter. Du kan også vælge at bruge to forskellige servietter, en hvid og en farvet. Dette giver et rigtig flot bord, med spil i farverne. Hvis du kan, skal du selvfølgelig folde servietter på en smuk og elegant måde, eller få nogle til at gøre det for dig.

Udover en flot dug og servietter, kan du pynte resten af rummet med smukke blomster, små træer, balloner i massevis, glimmer og glitter osv. Det kan som regel ikke blive ”for meget” til et bryllups, det handler om at få skabt en stemning fyldt med fest og farver og så skal der pynt til.