De fedeste antikke møbler til din indretning

Vi har for alvor fået øjnene op for antikke møbler og den mere unikke indretning. Vi ønsker ikke længere at vores hjem skal ligne et IKEA-katalog. Vi vil meget hellere blande de mere ”kedelige” møbler med nogle mere unikke møbler – og her har antikke møbler virkelig taget over. Vi går i genbrugs-, retro- og antikbutikker som aldrig før, og vi leder efter smukke, ældre møbler, som passer ind i vores indretning. I denne artikel har vi derfor samlet nogle af de mest populære – og ikke mindst nogle af de fedeste – antikke møbler, som du nemt kan inddrage i din indretning.

Antikke skænke

Skænke er både smukke og praktiske møbler, og de findes derfor i mange hjem i enten stuen, entréen eller endda i soveværelset. En skænk er nemlig et praktisk opbevaringsmøbel, der kan indeholde både hylder med låger og skuffer i forskellige størrelser – og den kan derfor indeholde både små og større genstande og bruges til stort set alt. En skænk kan altså siges at være en blanding mellem bl.a. reoler, vitrineskabe, hylder og kommoder. Skænke fås i et utal af træsorter og farver, men de antikke skænke er dem, vi synes allerbedst om. De er ofte mere dekorative og fungerer derfor fint som et statement piece i den moderne indretning i stedet for blot endnu et opbevaringsmøbel.

Antikke kister

Kister er helt sikkert et mere alternativt møbel, og det er et møbel, der helt sikkert vil skille sig ud i din indretning. Det giver et mere rustikt look og endda en historisk følelse, og det er derfor virkelig et statement piece, der vil noget. Alt efter hvilken kiste, du vælger, kan antikke kister give bl.a. romantiske, landlige og vintage kvaliteter til rummet, uanset om der er tale om soveværelset, stuen eller et helt tredje rum. Antikke kister er dog ikke kun fantastiske som dekoration i hjemmet. De er også funktionelle. De er nemlig ideelle til opbevaring af alle mulige ting, lige fra køkkenapparater til tøj og andre tekstiler. De bidrager således til et organiseret hjem.

Antikke natborde

Hvis du ikke allerede har taget antikke møbler til dig, så kan du altså stadig være med ved at starte i det små. Små men stadig smukke møbler, som du nemt kan inddrage i din indretning, er antikke natborde. De giver et rustikt look til soveværelset – og giver naturligvis også mulighed for opbevaring af småting med enten skuffer, skabe eller begge dele.