Derfor er Sage en fantastisk kaffemaskine til hjemmet!

Hvis du går op i kaffe, er der stor sandsynlighed for, at du kender mærket Sage – by Heston Blumenthal. Hvis du ikke kender mærket, men leder efter en fantastisk kaffemaskine, kan du læse med her for at finde ud af, om ikke netop Sage ville være et glimrende valg for dig.

En kraftig model

En Sage espressomaskine, er ikke en model, hvor du støder på billige plastikkomponenter eller dinglende løsdele. Det er tværtimod et håndværk for forbrugeren, der tager sin kaffe seriøst og vil have en ordentlig oplevelse.

Sage laver semi automatiske maskiner, der leverer en komplet oplevelse – lige fra look and feel til den bryggede kop.

Dertil er der naturligvis styr på det praktiske, så du både får en god kapacitet i vandtanken, et ensartet tryk på 15 bar og en mælkeskummer, der er til at have med at gøre.

Skum mælken nemt og enkelt

Nogle ønsker blot at nyde deres mørke espresso eller kaffe helt uden mælk. Man for mange er mælk en central del af den gode kaffekop – i hvert fald når den skal brygges som cappuccino, macchiato etc.

Selv hvis du ikke bruger mælkeskummeren, vil vi næsten garantere, du på et tidspunkt får besøg af nogle gæster, som vil sætte pris på et cremet mælkeskum. Den er derfor rar at have!

En Sage-model vil typisk have en mælkeskummer med 360 graders mund, som formår at skabe et skum, der er både tilpas i tykkelsen, men samtidig har den helt rette mængde cremethed.

Semi automatisk

Når man taler om en semi automatisk kaffemaskine, har man naturligvis godt med indstillinger at vælge imellem, som hjælper med at gøre det nemmere at styre kaffeoplevelsen. Med kammeret ladet med bønner, kan du kværne helt efter dine præferencer – og afhængigt af den kaffetype, du har i beholderen. Denne beholder slutter naturligvis helt tæt, så bønnerne bevarer deres gode smag og aroma.

Alt i alt tilbyder Sage dig en designmæssig flot kvalitetsmaskine, der tilmed er nem at betjene – både i forhold til at male bønner, brygge kaffen under rette tryk og evt. slutte af med et lækkert mælkeskum.

Sage espressomaskiner kan blandt andet købes på haveacoffee.dk, hvor du også finder alt i udstyr og kan købe lækker specialty kaffe fra Brasilien.