Fest i haven – det kan gøres med stil!

Hvert år afholdes der fantastiske fester i de danske haver! 2020 har desværre ikke været et af de år med flest fester i det hele taget, men der ser ud til at være grund til at se fremad, nu hvor COVID-19-vaccinerne ruller langsomt ud.

Der vil uden tvivl være et bryllup, en stor fødselsdag og en masse andre gode fester i vente – og hvorfor ikke samles i vores skønne danske haver og holder disse fester? Her kommer vores råd til dig, der vil holde en havefest med stil.

Teltet og detaljerne

Når det kommer til udlejning af telt, findes der mange muligheder. Man kan låne telt mange steder – lige fra det lokale foreningsliv til professionelle udlejningssteder. Skal festen være en smule classy, anbefaler vi, at du lejer et flot hvidt telt hos en specialiseret udbyder. Ikke nok med at du her kan finde telte i høj klasse, så kan du som regel også finde dem med det rette tilbehør. Det betyder, at du kan leje borde og stole, leje et fast (klik)gulv dertil og også få en varmeblæser m.m. med til den køligere aften eller nat.

Mad og drikke – hold det nemt, på den lækre måde

Det er helt normalt, at man hælder til en god buffet, når man holder en fest i egen have. Men derfor kan man sagtens give det et nyk mere. Sørg f.eks. for, at der er et par serveringsfolk, der kommer og henter affald fra bordene løbende og sørger for at hælde op i glassene. Det er en lille, men rigtig fin detalje, som ikke bare giver en ekstra gennemført fornemmelse, men også gør at gæsterne kan blive siddende og holde gang i samtale og festen, uden at skulle op og fylde glasset gang på gang.

Pynt op til fest

Pynten er naturligvis med til at danne ramme om dagen. Flot pynt kan derfor gøre en stor forskel. Tænk her gerne i balloner med navne eller tal i tilfælde af en fødselsdag, levende blomster til bordet og f.eks. brugen af store planter i teltet. Det vil skabe liv og gøre festen mere personlig. Tænke derfor gerne længere end til det traditionelle konfetti og hen imod det personliggjorte.