Find inspiration til indretning af din entré

Entréen er et vigtigt rum. Og hvorfor er den så det? Det er der flere grunde til. Først og fremmest er entréen det første, som du ser, når du kommer hjem. Derudover er det ydermere entréen, der tager imod dine gæster. Derfor er det en god idé at indrette en indbydende og hyggelig entré. Læs med videre her og find inspiration til indretning af din entré.

Placér en lækker siddeplads i entréen

I entréen kan du vælge at placere en lækker og blød siddeplads. Du kan gøre dette på flere forskellige måder. Eksempelvis kan du finde en pæn bænk, som du mener vil passe godt ind i din entré. Det kan også være en skoreol og en siddeplads i et og samme møbel, hvis du foretrækker det.

Hav et smukt tæppe på gulvet

Endnu en idé er at indrette din entré med et tæppe på gulvet. Et tæppe kan gøre underværker i ethvert rum, så det er værd at overveje dette til din entré. Du kan vælge mellem et hav af forskellige tæpper, så der er et tæppe for enhver smag. Du kan blandt andet tage et kig nærmere på kelimtæpper.

Find et spejl til væggen

Et spejl kan gøre en stor forskel i en entré. Hvis der er tale om en mørk og kedelig entré, så kan et spejl være med til at lyse rummet op. En anden fordel ved at have et spejl i en entré er, at spejle kan få et rum til at syne større. Det er især et plus, hvis du har en mindre entré.