Forkæl fuglene med et hyggeligt hjem

Mange danskere går meget op i indretning af hjemmet. Det er noget der for de fleste fylder meget i hverdagen. Det at man har en hyggelig bolig at komme hjem til og som også føles hjemlig. Definitionen af hvad et hjem er, findes der mange bud på. Der findes nok lige så mange bud, som der findes mennesker. Hvad synes du der skal til for at det føles hjemligt?

Er der kæledyr i huset?

Stadig stiger populariteten med familieforøgelse af en lille pelset ven eller en lille ven med fjer. Måske I har beriget familien med en papegøje? Eller måske undulater? Når der flytter dyr ind i hjemmet, er det vigtig de også føler sig hjemme. Ligesom du indretter hjemmet for at gøre det hyggeligt, kan du også indrette dine fjerede venners fuglebure, så de også får et hyggeligt hjem. Alt efter hvilken fugl du har, kan du eksperimentere med, hvad de kan lide af for eksempel legetøj og andet beskæftigelse.

Hvordan skal din fjerede vens hjem se ud?

Fuglebure fås i mange størrelser og former. Skal dine fugle stå i store fuglebure udenfor eller har I en inde fugl? Om de skal stå det ene eller det andet sted findes der fuglebure, der passer ind til både dine og dine fugles behov. Vælger du at give dine fugle store fuglebure udenfor, kan du med fordel klippe en masse grene og sætte ind i fugleburene på kryds og tværs. Fuglene bliver glade, hvis de har rigeligt med steder at sætte sig, men også har noget de kan gnave i. Du kan også gøre det samme, hvis du har mindre fuglebure til at stå indenfor. Der skal der bare mindre grene til. Men de vil komme til at elske dig for det. Og hvem vil ikke gerne have, at deres kæledyr trives i allerhøjeste grad?