Giv dine blomster de bedste vilkår for et godt liv

Er du også sådan en person, der kan bruge oceaner af tid i haven om sommeren? Der skal slås græs, ukrudt skal fjernes, blomster skal plantes, blomster skal klippes til og blomster skal vandes. Der er meget at gå til men ikke på en dårlig måde. Du elsker nemlig at bruge din tid med at gå og nusse omkring det. Blomsterne er i den grad dine små babyer, som du rigtig gerne vil passe på.

Lad blomsterne få, hvad de har brug for

De fleste af os, vil rigtig gerne have, at vores hjem og have står knivskarpt. Derfor bruger vi gerne al den tid på at passe på det og få det til at se pænt og nydeligt ud. Men faktisk er det jo ikke kun det. Vi vil også gerne give blomsterne et godt liv, hvor de rigtig kan shine, når det er deres sæson. Det betyder, at de skal have utrolig meget vand hen over sommeren. Og når vi efterhånden er begyndt at få sådan en sommer med en masse varme sommerdage, så betyder det også meget tid og vand, man bruger på at give dem det, de har brug for. Meget vand går dog til spilde ved dette, men faktisk kan du løse problemet med vandingsposer.

Meget lidt vand vil gå til spilde

Når man for eksempel planter en ny plante i haven, har den brug for meget vand for at etablere sig godt i jorden. Derfor hælder vi rigtig meget vand ned til dem, når vi planterne dem, med faktisk siver meget at dette vand bare ud i jorden. Vandingsposerne sørger dog i stedet for, at vandet langsomt siver ud til planterne på en naturlig måde. På den måde får de lige præcis alt det vand, de har brug for, og de får de bedste vilkår for et godt liv.