Sådan finder du den rette murer

Det varmere vejr er begyndt at kunne fornemmes, og for mange boligejere betyder det, at der snart skal tænkes i renovering eller spændende projekter.

Særligt på grund af rejserestriktioner forårsaget af Covid-19 – samt et generelt lukket marked for kulturudbud og oplevelser – er der mange privatpersoner, som har midler til at investere i hjemmet.

Men uanset hvor meget pengene brænder i lommer, vil man naturligvis sikre sin investering og have udført kvalitetsarbejde på huset. Og en ting er sikkert: skal der renoveres på boligen, kommer der oftest til at mangle en murer. Vi har talt med murerfirmaet ML Murerservice, for at indhente gode anbefalinger, når man skal finde en dygtig lokal murermester.

Brug netværket – eller nettet.

Den åbenlyse tilgang, når man skal finde en murer eller håndværker generelt, er at spørge i sit lokale netværk. Ofte vil man kende nogen, som har gode erfaringer med en given håndværker. Det gode her er, at man derved også tit får udpeget en håndværker fra nærområdet, så man støtter lokalt.

Kender dit netværk ikke nogen gode firmaer, er der altid internettet at falde tilbage på. Der findes mange portaler online, som kan hjælpe med at klarlægge de dygtigere virksomheder, hvormed du kan se, hvad du som kunde kan forvente. Sørg for at vælge en portal, hvor det er verificerede kunder, der har lagt deres anmeldelse, så du ikke blot finder den håndværker, der har været mest kreativ med at synliggøre sine kundskaber.

ML Murerservice, der har afdeling i Kolding – læs mere her – oplyser desuden, at det aldrig er en dum idé at ringe til firmaerne og tale med dem. Den gode mavefornemmelse skal veje tungt, og derfor kan man evt. tale med et par forskellige firmaer, før man træffer sin beslutning. Dén fremgang gør det i øvrigt ofte muligt at indhente et par uforpligtigende tilbud, som man kan bruge til at forhandle, der hvor man vil have sin håndværker fra.