Sådan indretter du bedst din opholdsstue

En stue er for mange mennesker et sted kendt for afslapning. Det er et sted hvor de efter en lang dag smider sig på sofaen med en lækker pose slik og ser en god film. Det er et sted hvor de kan få pusten ned, og få et afbræk fra deres hektiske og travle hverdag. Af denne grund er stuen for langt de fleste mennesker også et yderst vigtigt rum, som fortjener at blive indrettet bedst muligt. Ønsker du at finde ud af hvordan du bedst indretter din stue kan du med fordel læse her.

Find en lækker sofa med tilhørende sofabord

Et absolut uundværligt møbel i alle stuer er en sofa. Her er det vigtigt at du nøje overvejer hvilken sofa du vælger, idet komfort og udseende langtfra er ligegyldigt. I forhold til farver kan det ofte være en god ide at vælge mere rolige farver, idet disse generelt er mere behagelige og afslappende at se på.

Til din sofa bør du også altid anskaffe dig et tilhørende sofabord. Du kan finde et stort udvalg af forskellige sofaborde her.

Tænk over placeringen af dine møbler i stuen

Efterfølgende er det også en god ide at tænke over hvordan du placerer dine møbler. Især hvis du har en familie som består af yngre børn, kan det ofte være en god ide at placere møbler ude langs væggen. På den måde skaber du gulvplads hvor dine børn kan lege med legetøj, samtidigt med at du selv kan slappe af på sofaen, mens du holder øje med dem.

Overvej hvilken belysning du ønsker

Til sidst er belysningen i din stue også yderst vigtigt. Et for skarpt lys kan nemlig hurtigt blive ubehageligt for langt de fleste mennesker, af den grund kan det være en god ide at vælge en mere dæmpet belysning. Alternativt er pære med justerbar lysstyrke også populære.