Spil et bedre game med det rette skrivebord

Du ved at din pc’s ydeevne og generelle opsætning har meget at sige for dit game og din præstation.
Du har måske også valgt en letvægts mus og fundet det helt rette tastatur.
Da du sidder mange timer foran skærmen når du gamer så har du også puttet en del penge i din stol så du ikke får ondt i ryggen osv., men har du husket dit skrivebord?
Hvis dit set up skal være helt perfekt så skal du selvfølgelig også have et professionelt gamerskrivebord.

Kig efter 6 ting

Hvad du vægter højest når du gamer er selvfølgelig helt individuelt, men som udgangspunkt er der 4 ting du bør kigge på når du vælger mellem de forskellige gamerskriveborde.

  • Ergonomi
  • Design
  • Størrelse
  • Vedligehold
  • Kabeludtag
  • Ekstra features

Rækkefølgen repræsenterer ikke nødvendigvis punktets vigtighed i forhold til dit valg, men ergonomi og størrelse er i hvert fald to af de vigtigste punkter.

Prioritering

Hvad du prioriterer højest ved valg af dit gamerskrivebord har både noget at gøre med hvad du spiller og hvordan du spiller
Har du to eller flere skærme så er det vigtigt at der er kabeludtag flere steder på bordet. Spiller du bilspil og har du ret, så er størrelsen på bordet væsentlig for at der kan være plads til det hele.
Uanset hvad så er ergonomi dog altid vigtigt. Det er f.eks. lækkert at have mulighed for at indstille højden på bordet så du ikke sidder dårligt.
Nogle borde har også indbygget musemåtte, kopholdere, opbevaring til tilbehør osv. Her er det dine individuelle behov der kommer i spil.
Det er også meget individuelt om du er til mørke farver, eller fede detaljer som ekstra lys osv.

Materiale og robusthed

Alt efter hvor meget og hvordan du spiller bliver dit gamerbord nok udsat for lidt af hvert. Her kan det være rart med en smudsafvisende eller vandafvisende overflade der er nem at holde og nem at gøre ren.
Derudover er der ikke meget sjov i at sidde og spille ved et vakkelvornt bord hvor alting hele tiden ryster. Valget af materiale betyder både noget for hvor holdbart dit bord er, og hvor nemt det er at gøre rent.

Regner du med at skulle bruge det samme gamerbord i mange år og skal det evt. også holde til flere flytninger så vælg et bord i høj kvalitet som nemt kan skilles ad og samles igen.