Tryg søvn med sengetøj fra Filibabba

Når man putter sit barn gør man alt for at skabe så trygge rammer for sit barn, både det det handler om omgivelserne, men specielt også når det handler om hvad dit barn ligger i. Derfor er sådan noget som babynest og babysvøb blevet enormt populære, men sengetøjet gør også en stor forskel på, hvorvidt man får skabt rammerne for en tryg nattesøvn for sit barn. Med sengetøj fra Filibabba, kan du skabe de bedste forudsætninger for en god og tryg nattesøvn til din lille baby.

Når du vælger sengetøj fra Filibabba får du sengetøj af høj kvalitet i fine designs, hvor du med garanti kan finde et sengesæt der passer til dit barn og jeres hjem. Filibabba baby sengetøj er til dig der ønsker at forkæle dit barn med tekstiler af allerhøjeste kvalitet. Vi kender alle sammen følelsen af at lægge os ind i vores seng og putte os under dynen og mærke hvordan roen sænker sig fordi man helt grundlæggende føler sig tryk. Med det lækre baby sengetøj fra Filibabba kan du skabe lige netop denne følelse for dit barn.

En tryg nattesøvn og et trygt køb

Filibabbas baby sengetøj skaber gode rammer for en tryg og god nattesøvn både for din lille guldklump, men også for jer som forældre. Det kan lyde fjollet, men når man køber sengetøj fra Filibabba er man sikret et produkt af høj kvalitet og et produkt der lever op til alle krav hvad angår fremskaffelse af materialer, produktion og idéudvikling! Ser herunder hvad Filibabba blandt andet er, når det gælder om produktionen af deres produkter.

  • Global standard – Alt Filibabba sengetøj er GOTS-certificeret. GOTS betyder Global Organic Textile Standard og er derved en global standard for økologiske fibre og fremstillingen heraf. Når et tekstil bliver GOTS-certificeret, kan du være sikker på, at det består af minimum 70% økologiske fibre og at det naturligvis ikke indeholder stoffer der er skadelige for miljøet eller dit barns sundhed. Det er langt fra alle firmaer der kan blive GOTS-certificeret, for det eren dyr process og så skal de ikke mindst kunne leve op til en lang række høje krav.

 

  • Økologi og bæredygtighed – GOTS-certificeringen vidner om en høj kvalitet og produkter der er økologiske og bæredygtige. Det gælder naturligvis specielt selve tekstilerne, men faktisk også emballage, der nemlig skal være af genbrugspapir- og pap eller være af træ fra FSC- eller PEFC-certificerede skove. Derved handler den famøse GOTS-certificering om meget mere end tekstiler.

 

  • Social ansvarlighed – GOTS-certificeringen et bevis på, at et firma altid har bæredygtighed og økologi som en af de højeste prioriteter, men det handler også om meget andet. Eksempelvis skal et GOTS-certificeret brand sikre sig at alle deres samarbejdspartnere lever op til de centrale normer i Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO), så der er ordentlige arbejdsvilkår for alle der har med produktionen at gøre, helt fra fremskaffelsen af tekstiler til designet og produktionen.

 

Skab de bedste rammer for dit barn

Tryghed og nærvær er enormt vigtigt for dit barn og derfor kan det være en super god idé at bruge dynen og det fine sengetøj som et aktivt redskab til at skabe tryghed for din baby – uanset om det er på sofaen en søndag formiddag eller når det er ved at være puttetid om aftenen. Kombinationen af nærvær og et lækkert sengetøj skaber de allerbedste forudsætninger for en god, lang og tryg nattesøvn for din lille baby – alt hvad man som nybagte forældre ønsker sig.

Når du vælger sengetøj fra Filibabba får du baby sengetøj af højeste kvalitet, der skaber fine og rolige omgivelser for dit barn!