Uld plaider og puder i den fineste kvalitet

Silkeborg Uld og verden omkring os

Hos Silkeborg Uldspinderi producerer vi Uld plaider og puder i den fineste kvalitet. Alle vores produkter er lavet af 100% Uld eller Alpaka – Dermed er alle vores uldplaider og pudebetræk biologisk nedbrydelige. Gennem tre generationer har vi hos Silkeborg Uldspinderi arbejdet og handlet med kvalitetsuld. Vores kollektioner af kvalitetsplaider og vores dybtgående viden omkring denne fantastiske råvare er i konstant udvikling – Vi higer dagligt efter at lære mere og sigter altid højest når det gælder kvalitet og funktionalitet. Vi er eksperter indenfor produktion af Uld plaider og puder i den fineste kvalitet, og leder hele tiden efter ny viden og inspiration indenfor smukke designs og fine farver.

Familievirksomheden Silkeborg Uldspinderi

Vores dybtgående viden indenfor vores håndværk er det, der gør Silkeborg Uldspinderi til en helt unik virksomhed. Vi har gennem tre generationer arbejdet målrettet og fokuseret med kvalitetsuld. Familievirksomheden Silkeborg Uldspinderi har eksisteret siden 1940’erne, hvor den nuværende ejer Jesper Castillo Olsens bedstefar startede virksomheden – her startede den lange rejse, hvor virksomhedens udvikling blev sat i gang. Ulden er med sine fine, let krusede fibre det perfekte materiale til Uld plaider og pudebetræk til sofapuder. Hos Silkeborg Uldspinderi specialiserer vi os indenfor produktionen af Uld plaider med en unik viden omkring blødhed og kvalitet. Vi arbejder altid på at plaiden skal blive så blød og fin som det overhovedet er muligt – Vi undersøger altid hvad der skal til for at det specifikke design bliver som ønsket. Vi sætter kvalitet foran design og producerer ikke et smukt design før vi har sikret os at slutproduktet lever op til vores høje standarder. Hos Silkeborg Uldspinderi laver vi designsamarbejder med professionelle designere, som med deres viden omkring mode laver smukke designs, som vi derefter kan producere ud fra de kompetencer Familievirksomheden Silkeborg Uld har fået gennem den lange levetid.

Ulden i fokus

Silkeborg Uldspinderi er bygget op omkring en stor interesse og viden omkring uld. Vores produkter er blevet udviklet gennem årene, hvor virksomheden er gået i arv. Blandt kollektionerne vi har i dag findes stadig nogle af de fine ældre designs fra dengang, hvor produktionen af plaider startede. Gennem årene er der kommet rigtig mange nye uld plaider til. Siden det første designsamarbejde der blev lavet i år 2008, er der kommet yderligere fem designsamarbejder til. Silkeborg Uldspinderi elsker at arbejde med Uld og designe Uld plaider, da ulden er et skønt og holdbart naturmateriale – der når den tager form som en uldplaid eller en uldpude pynter rigtig smukt i hjemmet. Plaider og puder er gode funktionelle produkter, som kan bruges til at fremhæve personligheden i hjemmet. Hos Silkeborg Uldspinderi – eller ”Silkeborg Uld” findes et bredt udvalg af Uld plaider og puder i den fineste kvalitet. Tag gerne Uldplaider og puder med ud i havemøblerne til sommer og nyd de mange lyse dage i bløde omgivelser – lad hyggen brede sig en kølig sommeraften på terrassen, som nydes blandt venner eller familie. Lad dig inspirere af Uld plaider og puder i den fineste kvalitet, byd dem ind i stuen eller ud på havemøblerne og lun dig i farverige omgivelser.