4 ting du bør have, hvis du er kørende sælger

Arbejder du som kørende sælger, eller har du netop fået sådan et arbejde? Så er der flere ting, du bør have i din bil, så din arbejdsdag bliver så behagelig som mulig. Læs med videre her og find ud af, hvad du bør have i din bil.

Det bør du have i bilen

Der er flere ting, du bør have i bilen som kørende sælger. Du bør blandt andet have følgende:

  • Dine arbejdsredskaber – Du kan ikke klare din arbejdsdag uden dine arbejdsredskaber. Derfor skal de naturligvis med i bilen. Computeren og mobiltelefonen er højst sandsynligt dine vigtigste arbejdsredskaber, så det må du endelig ikke glemme. Det er desuden en fordel at have opladere med til begge ting, så de ikke løber tør for strøm.
  • En god madpakke – Det er ligeledes en fordel at have en lækker madpakke med hver dag. Selvfølgelig kan du altid gøre forbi en tankstation for at købe mad, men det kan hurtigt blive dyrt i længden. I stedet bør du selv medbringe en sund og god madpakke.
  • GPS – Som kørende sælger kører du meget på de danske landeveje. Men du ved nok ikke altid, hvor du skal hen. At have GPS i bilen er uden tvivl et stort plus. Find BMW navigation her.

Fartpilot – Sidst men ikke mindst er det en god idé at have fartpilot i bilen. På den måde kan du være sikker på, at du ikke ender med at køre for hurtigt, mens din fod på samme tid kan slappe en smule af.