Planlæg en hyggelig middag for venner og familie

Vil du gerne gøre noget ekstra ud af det, når du skal holde den næste middag for venner og familie? Du bruger sikkert allerede meget tid på at spise sammen med alle dem, som du holder af. 

Men hvor ofte planlægger du noget, som er lidt ud over det sædvanlige? Her finder du flere gode råd til, hvordan du kan planlægge en ekstra hyggelig middag for venner og familie.

Gør noget ekstra ud af middagen for venner og familie

  • Byd gæsterne velkommen med champagne

Først og fremmest kan du byde alle gæsterne velkommen med et lækkert glas champagne. Dette sikrer, at aftenen allerede starter godt ud, da dine gæster vil føle sig som noget særligt lige med det samme, når de ankommer.

  • Tilbered en lækker menu

Hvis du plejer at lave den samme menu, når du inviterer gæster, så prøv noget nyt denne gang. Find inspiration til lækre menuer og tilbered en indbydende middag. Det er uden tvivl noget, som dine gæster vil sætte pris på.

  • Køb god vin til maden

Mad og vin passer bare godt sammen. Men det er vigtigt, at du vælger den rette vin. Har du ikke forstand på vin, kan det være en god idé at få hjælp fra en vinhandler. Har du brug for portvin, kan du eventuelt tage et kig på Tawny.

  • Dæk et flot bord

For at fuldende aftenen skal du sørge for at dække et flot bord. Det kan du gøre med hjælp fra en dug, lys, pynt og så videre.