Sådan får du spafornemmelser derhjemme

Spaophold kan virke lidt langt væk lige nu, hvor alt er lukket ned og vi skal blive hjemme. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan lave et spaophold og få spafornemmelser derhjemme. I denne artikel har vi samlet nogle tips til, hvordan du kan få fornemmelsen af luksus, forkælelse og afslapning i din helt egen spa derhjemme.

Karbad

Karbadet er en essentiel del af ethvert spaophold, og det er der god grund til. Et langt, varmt bad har nemlig en yderst afstressende effekt – og så er et karbad faktisk også meget sundt for huden. Det er dog langt fra de fleste, der har et karbad derhjemme. Du skal dog ikke til at bygge hele badeværelset om og få installeret et badekar for at nyde et afslappende karbad derhjemme. Du kan nemlig få et badekar derhjemme for meget færre penge end en større badeværelsesrenovering. Tubfamily har et stort udvalg af badebaljer og foldebadekar, så du kan nyde et afslappende karbad derhjemme – og det er helt sikkert investeringen værd, hvis du gerne vil nyde alle fordelene ved en hjemmespa.

Afslappende atmosfære

Spaophold består af ro og fred – med andre ord, en afslappende atmosfære. Denne atmosfære kan du også skabe derhjemme, men det kræver lidt forberedelse. Ryd op, så du har de rette afstressende, rene omgivelser og sluk din telefon, så du ikke bliver forstyrret midt i din afslapning. Du kan også med fordel sætte noget roligt og afslappende musik på. Endnu en ting, der hører til den afslappende atmosfære, er blok- eller stearinlys – og måske endda duftlys. Du skal med andre ord sørge for at alt – både synsmæssigt og duftmæssige – afgiver en afslappende atmosfære, så du for alvor kan nyde din spadag derhjemme.

Hjemmespa for kroppen

Når du virkelig vil slappe af og forkæle kroppen, så er der nogle produkter, der virkelig skriger hjemmespa. Der er her tale om bl.a. bodyscrub, æteriske olier og bodylotion. Bodyscrub bruges til at skrubbe de døde hudceller af, så du igen får gløden tilbage i huden, imens de æteriske olier kommes i badevandet. Æteriske olier har forskellige virkninger, og her kan du vælge én med en afslappende effekt. Du kan så afslutte din kropsbehandling med en lækker bodylotion.

Hjemmespa for ansigtet

Når det kommer til ansigtet, er der nogle andre produkter, der kan hjælpe dig med at slappe af. Det kan f.eks. være et vandbad, ansigtscrub og ansigtsmaske. Start med at rense dit ansigt fri for makeup og brug en scrub til at fjerne døde hudceller. Du kan så fylde et vandfald med lidt kodende vand og læne dig over det med et håndklæde over hovedet i 10 minutter. Det åbner dine porer. Herefter er din hud klar til en ansigtsmaske, der passer til din hudtype. Husk agurkeskiverne!

Du kan altså sagtens skabe spafornemmelser derhjemme og få slappet ordentligt af, selvom du ikke kan komme på spaophold – og det er utrolig meget værd i denne usikre tid!