Disse ting kan I lave i påsken

Vågner du og din familie hver dag op til en hverdag, der er præget af travlhed og faste rutiner, så får I måske ikke meget kvalitetstid sammen. Før man ved af det, er der gået en måned, siden man egentligt sad sammen og så en film hele familien, eller måske er det længe siden, at I egentligt har snakket sammen. Ønsker du at bruge påsken med din familie, så kan I her få inspiration til, hvad I kan få tiden til at gå med.

Tag på en skovtur hvor alle har arrangeret noget

Der kan være mange ting, man som familie kan lave sammen, og nu hvor Danmark er præget af restriktioner, kan man føle sig begrænset. Skovene er heldigvis ikke lukkede, og derfor har I muligheden for at lave en sjov skovtur på en solrig dag, hvor alle har arrangeret noget af dagen. Eventuelt kan det være mor og far, der planlægger og laver maden, mens børnene kan stå for lege, aktiviteter i skoven eller lignende. På den måde har alle noget at skulle sige i forhold til aktiviteten, og alle vil derved have et ønske om at deltage i dagen.

Det er stadig muligt at opleve trods restriktioner

Ønsker I stadig at tage ud for at opleve noget andet end de gængse omgivelser, så er det stadig muligt at opleve trods restriktioner. Eksempelvis har Zoologiske haver Danmark over åbent, og I kan også tage et smut i Tivoli. Disse muligheder kan dog være dyrere muligheder, og mangler I penge – så lån penge med NemID.

Inden I træffer beslutningen, skal I dog undersøge, om I har andre alternativer, og om det virkeligt er nødvendigt at låne. Tjek derudover også op på ÅOP og lignende, som I skriver under på med et lån. Husk på at pengene er lånte, og de skal derfor hurtigt tilbagebetales igen, hvilket skal være muligt.