Guide til den bedste havefest

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Temperaturen stiger, og det er lyst langt ud på aftenen. Det betyder selvfølgelig, at det er ved at være tid til at planlægge en formidabel havefest for dig og dine venner. Vi skal jo udnytte det lækre vejr, mens vi har det. Der er bare noget virkelig fedt ved at kunne holde en hyggelig fest udenfor, når det er sommer. Her kommer en lille guide til at holde den bedste havefest.

Skal man sidde udenfor til langt ud på natten, så er lys et must. Det kan være lyskæder, stearinlys, fakler eller lignende. I skal bruge nok lys til, at I kan se hinanden – og lys giver altså bare en rigtig hyggelig stemning. Når vi snakker om stemning, så kunne det da være fedt med en masse forskellige festartikler. Bordet skal da pyntes med konfetti, blomster, servietter og lignende. Det sætter da stemningen for en helt fantastisk aften fyldt med dine venner.

Drikkevarer er også ret vigtige, når man skal holde havefest – dine gæster skulle jo nødig blive tørstige. Øl, cider og sodavand er altid sikre valg, men hvad med at lave nogle drinks også? Du kan få store saftdispensere eller lemonadekrukker rigtig mange steder lige i tiden, så hvorfor ikke blande nogle lækre drinks i disse, som dine gæster kan tage af. Hvilke drinks du skal lave i dispenserne, er helt op til dig – måske der er nogle drinks, som du og dine gæster er helt vilde med? Hæld alle ingredienserne i dispenseren, fyld op med isterninger og eventuelt noget frugt – så er de klar til at blive drukket.

Snacks er altså også en ret god ting at have, når man holder havefest! Om du bare vil servere nogle chips, noget frugt eller du vil hive grillen frem for at grille nogle pølser og noget brød. I kunne jo godt blive lidt sultne på et tidspunkt, så hav nogle snacks klar til når det sker.