Pas på din krop – selv i søvne!

Mange danskere går rundt med spændingshovedpine og nakkesmerter efter en lang dag, hvor man sidder bøjet over et skrivebord, eller besætter en fysisk krævende arbejdsstilling.

Det er vigtigt at, når kroppen restituerer i søvne, at dit hoved og nakke har alt den ergonomiske støtte, de har brug for. Dette kan en TEMPUR hovedpude være behjælpelig med.

En pude, som tilpasser sig dig

En TEMPUR hovedpude, er en pude som er lavet i trykmodtageligt skum, hvilket former sig efter der, hvor din krop placerer vægten på puden.

TEMPUR hovedpuder kommer i forskellige former, som støtter både hoved og skulder, og hvis det samtidigt skulle drille med knæ og tå, så kan TEMPUR madrasser eller topmadrasser også fås.

Puderne kommer i forskellige hårdheder, som er med til at give dig den mest specialdesignet søvn, da du kan vælge hårdhed, form, samt hvorledes TEMPUR hovedpuden regulerer temperaturen, alt efter hvilket stof, som er valgt. Pudebetrækket til puderne kan også fås i allergivenlig version, så hele familien kan få en behagelig søvn.

Find hvile andre steder end i sengen med diverse TEMPUR-produkter

Det er ikke kun hovedpuder og sengemadrasser, som kan købes, men også ting til farten som sovemaske, nakkepude og saddelovertræk til cyklen, så du kan tage den tilfredsstillende komfort med på ferie. Derudover findes også hele rejsesæt, så selv campingturen med svigerfamilien, kan blive en sand fornøjelse. Om end ikke, så kan det blive ergonomisk behageligt.

For langtidsbilisterne kan der også tilkøbes en TEMPUR siddepude, som kan benyttes på de lange køreture, hvor bagdel og ryg kan blive overanstrenget.

Disse TEMPUR siddepuder kan også benyttes til kontoret, hvor det kan pifte komforten op i enhver industriel kontorstol.

TEMPUR hovedpuder kan være starten til at føle dig mere udhvilet, og ikke mindst bevægelig i hoved, nakke og skulder, når en ny morgendag dag gryr.