Sådan kan du nemt komme til at sove bedre om natten

Vidste du, at et voksent menneske har brug for mellem 7-9 timers søvn hver nat? Og her menes der jo faktisk god søvn, hvilket vil sige dyb søvn med meget få forstyrrelser. Det er desværre bare de færreste af os, oplever dette. Måske føler vi, at vi sover godt om natten, og måske kan du også huske, at du ikke har været oppe om natten. Men alligevel er det tit sådan, at hjernen stadig ikke får ro. Og hvad skyldes så det, tænker du måske?

Forskellige kroppe – Forskellige senge

Når du ikke får slappet ordenligt af om natten, altså kommer i den dybe søvn, så kan det være fordi du ikke ligger ordenligt om natten. Måske føler du umiddelbart selv det, men din underbevidst kan have en helt anden opfattelse. Og så kommer din hjerne til at ligge og fokusere på det, hvilket altså gør, at du ikke får ordentlig ro. Måske har du en seng, som egentlig ikke passer rigtigt til din krop. Vores kroppe er nemlig meget forskellige, og derfor er der også mange forskellige senge. Det betyder altså også, at du nemt kan have fået en forkert seng til din krop.

Giv hele din krop god komfort

Det lyder sikkert også dyrt for dig at skulle til at investere i en ny seng for at kunne få noget ordentlig søvn om natten. Men faktisk er dette heller ikke nødvendigt. Du kan nemlig gøre din seng meget mere komfortabel for lige præcis din krop ved i stedet at få investeret i en bedre topmadras. Topmadrassen er jo netop den, du ligger direkte på, så derfor kan den rette for din krop være med til at gøre en kæmpe forskel for din krop og din søvn. Og som bonus er det meget billigere end at skulle investere i en helt ny seng.