Bliv klar til sommeren med en ny stropløs bh

Sommeren byder forhåbentligt på gode del solskin og varme. Og når det er tilfældet, så er det nok de færreste, der har lyst til at klæde sig i mange lag tøj. Men som kvinde kan der især være ét problem med det. For så snart man går over til bare arme og skuldre, vil stropperne fra ens brystholder komme til at vise sig. Det kan nemt være med til at ødelægge ens ellers så smarte sommeroutfits. Men netop derfor er det også typisk værd at finde en god stropløs BH, som man kan sætte sin lid til.

Find en størrelse, der passer dig

Der er naturligvis stor forskel på, hvad forskellige kvinder kan have behov for, når det kommer til brystholdere. Derfor vil det også variere meget, hvad man skal have fat i, når der ikke længere er stropper på.

Find stropløse bh’er til lille og stor barm. Sådan skal du ikke undvære støtte, selvom du har lyst til at skifte til mere sommervenligt tøj.

Har du problemer med at få støtte nok, kan du overveje at finde en model, som giver støtte på andre måder. Det kan blandt andet være ved hjælp af et bredere bånd med mere struktur.

Hvis du derimod ikke har et stort behov for meget støtte, kan du overveje at vælge en model helt uden bøjle.

Overvej en model, der kan tilpasses

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget du får behov for netop en stropløs bh, kan du overveje at finde en model, der giver dig mulighed for tilpasning efter behov.

Der er nemlig nogle modeller, hvor stropperne medfølger. Disse kan så blot tages af og på, alt efter hvad du har behov for. På den måde kan du altså også få optimal støtte ved hjælp af stropper, når der er behov for det.