Sådan finder du de rette solbriller

Solbriller er sommerens vigtigste accessoires. Der er ufattelige mange solbriller på markedet, og derfor kan det også være svært, at vælge dem som passer lige præcis til dig og din ansigtsform. Her guider vi dig igennem til at finde flotte dame solbriller.

Vælg solbrille ud fra din ansigtsform
Har du en firkantet ansigtsform? Så bør du vælge nogle briller som har bløde kanter. Gå derfor gerne efter ovale eller runde solbriller, som får din ansigtsfacon til at se mindre firkantet ud.

Har du derimod et rundt ansigt, så bør du gå efter firkantede stel. Dette giver en god kontrast til din ansigtsform. Hvis du har et aflangt ansigt, så bør du vælge nogle brede solbriller, som får ansigtet til at syntes mindre smalt.

Er dit ansigt måske mere hjerteformet? Så kan du faktisk frit vælge mellem runde og firkantede briller. Vælg også gerne en oversize solbrille med et tydeligt stel.

Solbrillemode 2021
Der er naturligvis også trends indenfor solbrille-mode som alt andet. I 2021 vil det være den rektangulære brille, som især hitter. I år må den gerne få ekstra smæk med farverne – både på glasset og stellet. Farveskalaen spænder helt fra røde skarpe farver til mere dæmpede farver såsom olivengrøn.

En model som går igen år efter er den klassiske Cat-Eye. Og i år er atter ingen undtagelse. Så skriv gerne denne model på årets ønskeliste. Store XXL og oversize solbriller er lige så meget populære.

Er du på udkig efter gode solbriller tilbud? Så kan det faktisk være en fordel at købe dem uden for sæson, da der her er en masse penge at spare. Og det er jo heller ikke kun om sommeren, at brillerne er anvendelige. De er også gode at have på til lange køreture eller på skiture i den skarpe vintersol.