Prøv dansk produceret tøj fra GABBA

GABBA er et dansk brand, der producerer modetøj til mænd af bedste kvalitet. Det blev lanceret af Ole Madsen i 80’erne og har oplevet stor success med bl.a. jeans og denim-inspireret modetøj. Modetøj fra GABBA var og er synonymt med kvalitet, og her er fokus på god pasform, godt håndværk og unikke detaljer. GABBA er derfor ideelt til alle aldersgrupper, som ønsker et moderigtigt og råt look med et unikt udtryk og samtidig ønsker outfits med høj komfort af god kvalitet. GABBA modetøj findes i en lang række modebutikker i hele Skandinavien samt diverse webshops – og så har GABBA også egen webshop her: https://www.gabba-denim.com/.

GABBA udgiver fire kollektioner om året – ud fra de fire årstider – med de nyeste trends. GABBA har dog nogle styles, som går igen hver sæson, simpelthen fordi kunderne elsker dem og vil have dem i nye farver og mønstre. Vi har her samlet nogle af de mest populære modeller fra GABBA, så du kan prøve det bedste fra et dansk produceret brand.

GABBA Chinos

GABBAs bud på et par chinos hedder Pisa Chinos, og de er meget populære – med god grund. De ser nemlig godt ud, og så er de også yderst behagelige. Pisa chinos passer til ethvert outfit, både det formelle og det casual. De kan kombineres med en pæn skjorte, en blazer og nogle pæne sko og så er du klar til at tage på kontoret eller til kundemøde – eller så kan de kombineres med en t-shirt eller sweatshirt og nogle sneakers for et mere afdæmpet og afslappet look.

GABBA Jeans

GABBA blev i sin tid kendt for sine jeans, og det er de stadig. GABBA har nemlig et stort udvalg af jeans, så der er noget for enhver smag. Der er f.eks. de populære GABBA Rey Jeans med et straight slim fit, men så er der også GABBA Jones Jeans med et slim tapered fit, GABBA Nico Jeans med et regular tapered fit eller GABBA Carl Jeans med et loose straight fit. Det handler altså bare om at vælge den fit, du bedst kan lide og så får du et stort udvalg af farver at vælge imellem. GABBA Rey er dog de mest populære jeans, og det er nemlig fordi at de er meget behagelige og sidder godt på de fleste kropstyper. De findes også i et stort udvalg af farver og modeller, fra mørk til lys både med og uden destroyed effekter.