Guiden til dig, der vil prøve nye ting indenfor maling

Hvis du i din hverdag maler meget, er det sikkert noget, som også er med til at bringe glæde og kreativitet ind i din hverdag. Det er en hobby, der er sund at have. Den giver dig mulighed for ikke kun at være mere kreativ i din hverdag, men også for at forbedre dine malerevner. Læs videre her, hvis du ønsker at prøve nye ting indenfor maling.

Overvej alkohol ink

Der er mange forskellige ting du kan overveje at udforske og prøve indenfor maling og malergrej. Det kunne for eksempel være noget som Ranger Alcohol Ink. Denne Ink vil du kunne bruge på flere forskellige måder, alt efter, på hvilken overflade det benyttes. Måske du ønsker at benytte det på et Profi 2 lærred? Så vil denne Ink komme til at få et mere akvarel lignende look, da det vil suge ind i lærredet. Du kan finde både Ranger Alcohol Ink og Profi 2 lærred hos Art-de-vince.dk

Dette er en god mulighed for dig, der ønsker at eksperimentere med nye former for maling – og det vil helt sikkert være noget, som vil være spændende og udfordrende at prøve af. Det kan jo være, at det fremover vil du blive en fast del af dit malergrej.

Træd ud af din komfortzone

Oplever du ofte, at du kommer til at male ting, der ligner hinanden? Så er det nok noget, der sommetider kan være en smule frustrerende. Det gør nemlig, at du ikke kommer særligt meget ud fra de faste rammer.

Overvej i stedet at træd ud fra din komfortzone. Det kan du gøre ved at benytte nye malerteknikker, nye former for maling (som for eksempel Alcohol Ink) eller noget helt tredje. Det vil helt sikkert gøre, at dine værker nu vil blive mere spændende og uforudsigelige.