Sådan finder du bedst rav

Man kalder rav for havets guld, da det er disse fine guldklumper man kan finde ved havets kyster. Mange raventusiaster, eller måske bare sommerhus folk kan lide at kigge ved havets områder, for at finde rav til deres hjem, og til deres egen personlige kollektion. Dog er der ting at vide hvis du som nybegynder, har lyst til at starte med at samle på disse fine stykker af rav, som kan blive brugt til mange ting, såsom pynt og smykker. Rav jagten kan være en sjov eventyr for dig og din familie. Det er en god måde at komme ud til naturen, også er det en god måde at fordybe sig i noget specifikt, der i sidste ende leder dig til en skat. Dog kræver en ravskattejagt en del tålmodighed, da det ikke altid er sikkert at man finder noget, og det kan tage tid. Så læs med videre, hvis du vil vide de gode tricks til at finde rav.

Chancerne for at finde rav er størst hvis du kigger ved vestkysten, og på de flade strande. Fanø er også et fremragende sted at lede efter rav, så hvis du er i nærheden, eller snart skal afsted, så bør du udnytte denne mulighed. Det kan også være en god ide at kigge efter rav, når der har været uvejr, da ting og sager kan blive skyllet op på stranden. Så kig gerne mellem tang og skaller, som ligger på havoverfladen. Derudover kan det være bedst at lede efter rav hen over vinteren, der har du nemlig de største chancer, desuden er der heller ikke mange mennesker hen over vinteren, dog kan du stadig finde rav året rundt. En ravlygte kan også fungere, læs mere om det nedenfor

En ravlygte kan også hjælpe dig med at finde rav

Du behøver ikke kun at kigge efter rav på den traditionelle måde. Ravlygterne kan nemlig udsende en form for UV-lys, som vil få rav på stranden til at lyse op. Denne metode er ultra smart.

Tålmodighed er vigtigt

Som sagt er det ikke nemt, og det kan være du ikke er heldig de første mange gange.