Skal det nu være sjovt

People dancing at a concert while the singer is performing surrounded with lights

Det er ikke så svært som man skulle tro, at få god musik eller et comedyshow til din private fest, også fra de kendte navne. Du skal bare igennem et bureau, og gerne et som tidligere har booket den kunster du gerne vil have, så har de nemlig allerede gennemarbejdet en kontrakt fra tidligere events, og parterne kender hinanden. Hvis du bruger et bureau, behøver du ikke bekymre dig om rettigheder eller kedeligt lovstof.

Overvejer du?

Stand up

En standup er altid et sjovt indslag, når man vil give sine gæster en sjov oplevelse. Danmark har mange forskellige standups, og man kan som regel få komikeren til at flette jokes sammen, som passer godt ind i selskabet. I modsætning til tryllekunstneren er en komiker dog ikke altid så alsidig, og man skal passe på at der ikke er gæster i publikum, der kan blive stødt, hvis en komiker kommer til at gå lidt over stregen.

Musik

At hyre et band eller måske en DJ til sit event er også en god ide. Der er selvfølgelig rig mulighed for at vælge et band, og man kan både vælge et band, der sørger for stille og rolig underlægningsmusik til festen, eller man kan hyre et festband, som mere direkte engagerer sig i festen, og sørger for at trække jeres gæster op på dansegulvet. Her er det også en god ide, at finde det helt rette band, som spiller musik, der passer ind i lige netop jeres selskab. Danmark byder heldigvis på en masse forskellige og alsidige muligheder, så det burde ikke være noget problem at finde festmusik til netop jeres event.