Gode tips og aktiviteter, som du kan på opleve på din polen rejse

Hvis du er ved at arrangere en rejse til Polen og mangler inspiration til, hvad du kan foretage dig af aktiviteter, så kan du her få inspiration!

Oplev Polens historie

Hvis du interesserer dig for historie, kan du overveje at besøge Warszawa Old Town, der er blevet genopbygget efter ødelæggelserne under Anden Verdenskrig. Her vil du kunne opleve en opsigtvækkende blanding af gammel og ny arkitektur, som ikke ses mange andre steder. En anden by er Kraków, som byder på det yndige Main Square, Wawel-slottet og det gamle jødiske kvarter, Kazimierz.

En aktiv dag

Din polen rejse kan også byde på spændende vandsport, som du kan vælge som en aktivitet. Det gælder både windsurfing og kitesurfing ved Østersøkysten, samt er der rig mulighed for vandreture og cykelture gennem landets smukke landskaber. Du kan her se rejser til polen og finde ydereligere inspiration og information om landet.

3 ting du kan pakker til rejsen

Tøj til alle vejrforhold

Polen har nemlig fire sæsoner, så du kan med fordel sørger for at medbringe tøj, der passer til det aktuelle vejr. Om sommeren kan du pakke let og åndbart tøj, herunder shorts, t-shirts og måske en fin solhat. Ved en polen rejse til efteråret og foråret kan en let jakke, en paraply og noget lag-på-lag tøj være en god idé at medbringe. Om vinteren er det vigtigt at have varmere tøj, hvilket gælder både vinterjakke, handsker, hue og varme støvler.

Komfortable sko

Da du sandsynligvis vil besøge forskellige byer, landskaber og seværdigheder, er det vigtigt at medbringe et par behagelige sko. Du kan pakke et par robuste vandresko eller sneakers, der kan klare lange gåture og forskelligt terræn.

Polsk valuta

Det er fornuftigt, hvis du medbringer penge i lokal valuta (zloty) eller internationale betalingskort, da det ikke er alle steder i Polen, der accepterer kreditkort.