Tag på ferie i det danske land – billigt

Der er mange familier, der drømmer om at komme ud at rejse, når kalenderen fortæller, at der er en ferie nær. Men at pakke pas og kuffert, sætte sig på et fly og leje sig ind på et hotel i sydens sol kan være dyrt, og derfor er der flere, der prioriterer det nære, det hyggelige og det til dels billigere.

Her er der selvfølgelig tale om en campingferie. Det eneste, der er behov for her, er en god hobby campingvogn, og så kan I som familiekøre hvorhen I lyster, lige når I føler for det.

Ingen atmosfære er så hyggelig som på de danske campingpladser

I kan vælge at besøge en række af de danske campingpladser med jeres campingvogn. Her er tempoet for alvor sat ned, og der er en atmosfære, hvis lig der ikke findes noget andet sted. Det handler om at slappe af, om ikke at have nogle planer og at finde roen i den mere primitive måde at holde ferie på.

Og vil I længere væk, spænder I selvfølgelig bare campingvognen bag på bien og kører ud over landets grænser og oplever det, resten af verden har at byde på.

Med en campingvogn er jeres muligheder uendelige.

Campinglivet rummer en livsstil, som du hurtigt bliver forfalden til

Særligt på de danske campingpladser er der ofte en række aktiviteter, der sørger for at campinglivet er et mekka som familie. Børnene kan boltre sig på store legepladser med hoppepuder og efterfølgende tage et dyk i den opvarmede pool.

Og som forældre kan I læne jer tilbage, brygge en kop kaffe og nyde, at jeres børn hygger sig og får nye venner, mens I blot lader livet gå sin rolige gang i campingstolen.

Det er langt hen ad vejen en livsstil. Men det er en livsstil, man hurtigt bliver forfalden til.