Får du tit gæster, der overnatter?

Som vært er det fedt, hvis dine gæster tager derfra med et smil på læben. Det er rart at vide, at det har været en god oplevelse for dem, for det gør også oplevelsen betydeligt bedre for dig. Om det har været en fest, en hyggelig sammenkomst eller en sleepover. Det varmer bare lige lidt ekstra, når du ser dine gæster gå derfra med et smil og et ”det har været rigtig hyggeligt. Vi ses snart igen.”.

Når dine gæster er gået, og du får tid til at slappe af igen, kan du begynde at spekulere over, om der mon er noget, du kan gøre bedre til næste gang eller ændre, så deres smil bliver endnu større.

Gæsterne, der overnatter

Oftest overnatter gæsterne efter en hyggelig sammenkomst. I nogle tilfælde bliver der drukket lidt mere, end der burde, hvis gæsterne skal køre hjem. Derfor vælger de at blive og overnatte. Det er dog ikke altid lige, at du har et gæsteværelse eller en ekstra madras liggende, og så ender dine gæster med at sove på sofaen. For at give dine gæster en sovestol i høj kvalitet, når de overnatter hos dig, kan du anskaffe dig en sovestol. Den ser både pæn og indbydende ud, når den ikke bliver brugt til at sove på, og så er den ligeledes nem at opbevare, da den kan stå fremme uden noget problem.

Hvis du ikke vil anskaffe dig mere end 1 eller 2 sovestole

Gæster kan hurtigt runde et højt antal, når der ikke lige er corona, og det kan derfor godt være, at du ikke ligefrem har lyst til at anskaffe dig mange sovestole. Du kan anskaffe dig et par foldemadrasser eller spørge, om dine gæster selv vil medbringe nogle liggeunderlag eller madrasser for en sikkerhedsskyld.

Det er heldigvis de fleste, der også er okay med at sove på sofaen.